De wet van aantrekking

Gepubliceerd op 20 augustus 2018 om 15:39

Tijdens zijn verkiezingscampagne zette Donald Trump een energie neer waarmee hij net genoeg stemgerechtigden meekreeg om president van de Verenigde Staten te mogen worden. De wet van aantrekking werkte voor hem, omdat hij genoeg mensen aantrok, mensen die de energie van Trump herkenden, omdat ze het zelf ook voelen en daarom net zo denken als Trump. 

Maar was het een mooie, liefdevolle energie. 

Dacht het niet. Hij zaaide, en zaait nog immer, haat. De energie was zwaar van pijn, angst, wrok en jaloezie. Mogelijk had het ook nog een klein beetje hebzucht. Of heel veel. 

Dat maakt voor de wet van aantrekking kennelijk niks uit. Het werkt. Vraag me niet waarom, want waarom zou je een dergelijke heavy energie in de wereld willen zetten? Of waarom laat de wet van aantrekking überhaupt toe dat het ook met negatieve energie wet werkt? 

De regel is; wat je uitstraalt dat krijg je (terug). 

In mijn geval kreeg ik jaren wat ik niet wilde. Dat straalde ik kennelijk uit. Door onzekerheid uit te stralen wees ik mezelf af, want ik liet zien dat ik geen vertrouwen in mezelf had. Dus hadden anderen dat ook niet in mij. Dus kreeg ik? Afwijzing. Net wat ik niet wou. Je zou dus kunnen zeggen dat Trump van zijn zwakte, pijn, angst, wrok, haat, jaloezie en dat snuifje hebzucht, zijn kracht heeft gemaakt. Hij is met een plank voor zijn hoofd heel overtuigd van zichzelf en dat heeft hem geen windeieren gelegd. 

Mijn wens is om met een positieve energie mensen te trekken. Met een zachte en goddelijke energie. Begripvol, respectvol en liefdevol. Ik weet niet of het gaat lukken, want ik wil mensen trekken die hulp emotionele nodig hebben. Zij voelen niet zoveel liefde. Ze voelen het goddelijke niet dat diep in hun zit. Hoe willen ze mijn energie dan kunnen voelen? 

Door te vertrouwen. Het goddelijke in de mens is zuiver. Geen enkele andere energie is zo zuiver en puur. Zonder pijn, angst, jaloezie, hebzucht en wrok. Want dat, en nog veel meer, houd het goddelijke in jezelf tegen. We zullen er geen president mee worden, maar waarom zou je dat ook willen? God is immers een veel hogere macht.   


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.